Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nastavenie zrkadiel na Limbovej

Vyriešený
Prijatý: 15.08.2022
Zodpovedaný: 18.08.2022
Autor: Anonym
Zodpovedal: Obec Most pri Bratislave

Podnet:

Dobry den,
bolo by mozne zabezpecit prekontrolovanie a prenastavenie zrkadiel na krizovatkach Limbova-Nalepkova a Limbova-Orgovanova? Na oboch krizovatkach nie je z vedlajsej ulice dobry vyhlad a zrkadla v momentalnej pozicii moc nepomahaju.
Na Limbova-Orgavanova boli instalovane zrkadla ked bola Limbova vedlajsia. Po zmene prednosti v jazde zrkadla neboli upravene, co sposobuje ze hoci z hlavnej cesty je vidno na vedlajsiu, z vedlajsiej nie je vidno skoro nic co sposobuje nebezpecne situacie.
Na Limbova-Nalepkova na zrkadlach vidno z Libovej, prichadzajuce vozidla iba v poslednych metroch. Taktiez instalovane zrkadla skor oddaluju ako priblizuju. Nezvazovalo sa o vymene zrkadiel na co by zväcsovali?

Dakujem


Odpoveď:

Dobrý deň,

zrkadlá nastavíme.  Obec má schválený projekt dorpavného značenia. Aj v tejto oblasti budú osadené dopravné značky - obytná zóna a odstránené dopravné  značky ako napr. hlavná cesta, daj prednosť v jazde.  Bude platiť pravidlo pravej ruky. Cieľom je znížiť rýchlosť áut a tým zvýšiť bezpečnosť nielen chodcov. 

S pozdravom

Mastný