Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prieskum spokojnosti - ARRIVA Slovakia a. s.

SÚBOR
Dátum: 23.09.2022
Autor: Obec Most pri Bratislave
Prieskum spokojnosti - ARRIVA Slovakia a. s.

Spoločnosť ARRIVA na celom Slovensku odštartovala už tretí ročník veľkého Prieskumu spokojnosti cestujúcich. V online prieskume, ktorý potrvá do 22. decembra, budú môcť cestujúci odpovedať na 12 otázok, pričom každý, kto sa zapojí do prieskumu, sa môže zároveň zaregistrovať do súťaže, v ktorej
budú každý mesiac vyžrebovaní 15 výhercovia atraktívnych cien.

www.arriva.sk/prieskum

 

ARRIVA Slovakia a. s. - Do prieskumu sa môže zapojiť každý, kto využíva služby niektorej zo spoločností ARRIVA a do 22. decembra 2022 vyplní dotazník na stránke www.arriva.sk/prieskum. Otázky sú zamerané na hodnotenie kvality vozidlového parku, na spokojnosť s dostupnosťou informácií či dodržiavanie odchodov a príchodov autobusov, frekvenciu spojov, čistotu a poriadok v autobusoch, ale aj na komunikáciu a správanie vodičov. Respondenti, ktorí sa rozhodnú vyplniť dotazník, sa môžu zaregistrovať do žrebovania o zaujímavé ceny. Stačí zadať e-mailovú adresu a súhlasiť s podmienkami súťaže. Na začiatku novembra, decembra a januára vyžrebujeme vždy 15 výhercov, ktorí dostanú jednu z troch cien - elektronickú čítačku kníh, bezdrôtovú skladaciu počítačovú myš alebo izolovanú nerezovú termosku s logom spoločnosti ARRIVA. Účasť v žrebovaní samozrejme nie je povinná a dotazník možno odoslať aj anonymne.
Spätná väzba je dôležitá nielen pre nás, ale aj pre objednávateľov mestskej a prímestskej dopravy. Pomáha nám totiž lepšie spoločne definovať rozsah a kvalitu objednávaných služieb a motivovať stále viac ľudí k tomu, aby nechali svoje autá doma. Výsledkom bude čistejší vzduch a lepšie životné prostredie, ale aj bezpečnejšie cesty a v neposlednom rade ekonomická úspora.


Ďakujeme za Vašu ústretovosť a spoluprácu.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
prspokojnosti_A3_2022_fin_page-0001 Veľkosť: 833.8 kB Formát: jpg Dátum: 23.9.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.