Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ples futbalistov 2012

V sobotu , 28. januára sa uskutočnil už tretí reprezentačný ples futbalistov. Tri nie je veľmi vysoké číslo, ale dovolím si povedať, že ples sa začína stávať tradíciou, pretože z roka na rok je o účasť na ňom vples-foto-1yšší záujem.

Všetci organizátori sa snažili vytvoriť čo najpríjemnejšiu atmosféru , či už výzdobou, hudbou alebo programom.Ples nám zahájil starosta obce krátkym príhovorom. Krásny začiatok pripravili svojim úvodným vystúpením tanečníci zo skupiny SFINX Dance Group z Banskej Bystrice.

Po výbornej večeri od pani Tanzerovej už nič nebránilo tomu, aby si všetci dobre zatancovali pri tónoch od kapely COLOR. Parket bol neustále plný tanečných párov. Dámy sa predviedli v krásnych spoločenských šatách, no a páni sa tiež nedali zahanbiť. V hudobnej prestávke nám svoje tanečné číslo opäť predviedla skupina SFINX Dance Group so skvelým vystúpením v rytmoch čače, rockenrolu, či salsy. Krátko po polnoci sme vylosovali 50 atraktívnych tombolových cien a pochutili si na skvelej kapustnici.

ples-foto-2

 Dnes je už pár dní po tejto udalosti a my sa veľmi tešíme na pozitívnym ohlasom. Naozaj srdečne chcem poďakovať všetkým sponzorom, pánovi starostovi a každému , kto pomohol pri organizácii plesu.

 

No a tešíme sa na stretnutie na štvrtom plese o rok.