Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Znacka Obytna zona vjazd na Nove Polia

Vyriešený
Prijatý: 18.05.2023
Zodpovedaný: 19.05.2023
Autor: Anna
Zodpovedal: Obec Most pri Bratislave

Podnet:

Dobry den reagujem na podnet zo dna 21.3.2023 napisany panom Marekom a Vami zodpovedany ako vyrieseny. Znacka "obytna zona" lepsie povedane zaciatok obytnej zony, pri vstupe smerom od Billy na ulicu Nove Polia uplne chyba. Neevidujem ju tam uz viac ako mesiac. Najprv bola nakrivo, teraz tam nie je vobec. Zial, toto len dava vodu na mlyn vsetkym neuvedomelym vodicom. Auta po ulici jazdia naozaj rychlo a bez oznacenia si dokonca vodici aj myslia, ze opravnene. Uz v minulosti som obec ziadala o osadenie este 1 spomalovaca na ulicu Nove polia medzi Billou a najblizsou krizovatkou. Pravdepodobne cakame na nejaku tragediu. Prosim preto o opatovne viditelne osadenie znacky obytna zona. Zvazenie dalsieho retardera. Minimalne raz do mesiaca sa pri vychode z domu spolu so psom dostavam do nebezpecnej situacie stretu s rychle jazdiacim automobilom. Dakujem


Odpoveď:

Dobrý deň, 
po nahlásení, že značka označujúca začiatok obytnej zóny v danej lokalite je skrivená, boli zamestnanci obce vykonať nápravu a značku narovnali, preto bol príspevok označený ako vyriešený.
Následne sme nemali informáciu, že by značka "zmizla". Ďakujeme za nahlásenie a značku sme objednali. Nová značka bude osadená, keď bude dodaná. 

S pozdravom,
Rentková